Keittiömestarin suositusmenukysy lisää tarjoilijalta!

Neljän ruokalajin illallinen

59

Kuuden ruokalajin illallinen

82

Alkuruoatpaikallista makua

Säilöttyjä juureksia

13

tummaa suklaata ja mustaherukkaa (M, G, Veg)

Kuohkea vaniljalla maustettu palsternakkakeitto

14

siikaa ja puolukkaa (L, G)

Rautua

15

kurkkua, hillaa ja piimää (L,G)

Hirviterriini

16

savustettua katajanmarjaa, raparperia, keltuaista (L, G)

Pääruoatlämmintä hämärtyviin iltoihin

Syksyn sienisatoa

26

sipulia ja karpaloa (Veg, M, G)

Ruijanpallasta jäämereltä

29

sateenkaariraudun mätiä, sokerihernettä ja hillaa (L, G)

Poroa kolmella tapaa

35

maa-artisokkaa, ruskeavoi-hollandaisea ja puolukkaa (L, G)

Sorsaa kolmella tapaa

34

valkosuklaaveloute, tummaa suklaata, porkkanaa ja tyrniä (L)

Poron paistikäristystä

30

puikulamuusia, Myrttisen suolakurkkuja, puolukkaa (L, G)

Jänkä-burger

19

Pihvi villisiasta, poro rendangcurry wasabipuolukkaa, kurkkumajoneesia, pikkelöityjä kasviksia, juustoa, paahdettua puikulaperunaa (L)

Härän sisäfile

42

Pippurikastiketta paahdettuja kasviksia (L, G)

Annoksen kylkeenmaistuvia lisukkeita

Vihreä salaatti

6

Paahdetut puikulaperunat

6

Muusi

6

Kaikki porotuotteemme tulevat suoraan Kittilän Raattaman kylästä Pääkkölän Matin porotilalta

Jälkiruoatjängällä

Tummaa suklaata

12

koivua ja tyrniä (M, G, Veg)

Maitosuklaata

12

karpaloa ja toffeeta (L, G)

Lapin leipäjuustoa

12

karamellikermaa ja marinoitua hillaa (L, G)

Pohjoismaisia juustoja

15

hillaa ja näkkileipää